Kesätyöt 2024

Tälle sivulle päivitetään koko kevään ajan kesätyöpaikkoja.

Näin haet kesätöitä 4H:lta:

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot mitä taitoja ja esimerkiksi harrastuksia sinulla on ja mitä työtehtävää olet hakemassa. Kannattaa myös kertoa mahdollisista aiemmista työkokemuksista.

Lähetä hakemus + CV osoitteeseen: turku@4h.fi

Kesäduuni OP:n piikkiin-kampanjassa osuuspankit ympäri Suomea tarjoavat 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Me Turun 4H:lla etsimme nuoria leiriohjaajia. Hae nyt lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus turku(at)4h.fi

#kesaduuniOPnpiikkiin

Turun kaupungin kesätyösetelit 

on tarkoitettu turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet 2006-2009.  Setelin voi käyttää työhön, joka ajoittuu kesäkaudelle 1.5.–31.8.2024. Työn on kestettävä vähintään 10 työpäivää ja työajan oltava yhteensä vähintään 60 työtuntia.

Kesätyöntekijöitä kesän 2024 teemaleireille

Haemme 

  • päiväleiriohjaajia 
  • leiriapulaisia
  • leiriohjaajia telttaleirille
  • tapahtuma-apulaisia
  • pelto- ja puutarhatyöntekijöitä

Teemoina leireillä mm. ruokakasvatus, liikunta ja eläimet. Päiväleirit ovat viiden päivän pituisia eivätkä sisällä yöpymisiä. Kesätöiden pituus oman kiinnostuksen mukaan, pyrimme työllistämään vähintään kahdeksi viikoksi. Voit työskennellä useammalla leirillä. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä. Oleellista on iloinen asenne ja jokin oma taito esim. liikunta, laulu, käsityö. Hakijan on oltava vähintään 15-vuotias nuori. Huom! 9-luokkalainen klikkaa Ysit töihin sivua!