Turun 4H-Yhdistys

Turun 4H-yhdistys tarjoaa kerhoja, kursseja, kilpailuja, leirejä, retkiä ja työpalvelua kouluikäisistä lapsista varttuneisiin nuoriin. 

Myös aikuiset voivat osallistua yhdistyksen toimintaan esimerkiksi kursseilla ja yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa. 4H:n kautta voi perustaa ohjatusti oman yrityksen, käydä 4H-Ajokortti työelämään-kurssin tai vaikkapa suunnata maailmalle 4H-järjestön nuoriso-vaihdon kautta.


Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35€ ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 70€ vuodessa. Pääsääntöisesti jäsenkausi on syksystä syksyyn, mutta jäseneksi voi liittyä myös kesken jäsenkauden.

Jäsenmaksulla pääset osalistumaan 4H-toimintaan, jonka lisäksi saat käyttöösi jäsenkortin, sekä siihen liittyvät jäsenedut. Jäsenyyteen sisältyy myös kaikki 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön!

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin eli omaan 4H-yhdistykseesi, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme.