Hankkeet

Turun 4H-yhdistys osallistuu hankkeisiin, jotka tukevat ja edistävät 4H:n arvoja. Turun 4H tukee lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämänhallintaa sekä on mukana ympäristöteoissa ja kansainvälistä yhteistyötä edistävissä hankkeissa.

Kansainvälinen nuorisotyö - Village Feast Kimppa-kalaasit

Kimppakalaasit Itävallassa syyskuussa 2022

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Haloo maaseutu!, maaseudun kehittämisen viestintäkanava Varsinais-Suomessa, julkaisi jutun Kimppakalaasit -hankkeesta 2.12.22. Pääset lukemaan koko jutun TÄÄLTÄ:

Keskiviikon sieniretkemme suuntautui Jäkärlään! Löysimme mm. tatteja ja orakkaita.Ohjaajaa sai retken päätteeksi herkullista kuumaa kahvia-kiitos

#4HTurku #kimppakalaasi #4HMaskuRuskoVahdon4H #4HNaantali #ensikertaasienessä #VarsinHyvä #Euroopanmaaseudunkehittämisenrahasto #lähiruoka⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Villiruokaa Tippsundissa (kuva Nina Soini)

Sieniretki ja sieniruokakurssi Salorannassa!

Tervetuloa 4H:n maksuttomiin ja kaikille avoimiin sienitapahtumiin Salorantaan! Tapahtumat järjestää Kimppakalaasit-hanke.

  • Sieniretki 14.9.2021 klo 17-20
    • Sieniretkellä opit tunnistamaan yleisimmät sienet ja niiden käyttötarkoitukset. Sieniretkelle ei tarvitse ilmoittautua. Kokoonnumme Salorannassa (Vehotniementie 66 21130 Poikko) klo 17. Ota mukaan maastovaatetus, sieniämpäri tai -kori sekä sieniveitsi.
  • Sieniruokakurssi 15.9.2021 klo 17-20
    • Sieniruokakurssilla valmistetaan helppoja ja terveellisiä ruokia sienistä. Kurssi järjestetään Salorannan virkistymisalueella (Vehotniementie 66 21130 Poikko). Ilmoittaudu ruokakurssille lähettämällä spostia naantali(at)4h.fi Mainitsehan spostissa mahdolliset ruoka-allergiasi.

Villiyrttikurssi Harvaluodossa!

12.6 klo 11.00 tai 13.30

Tunnistatko yleisimmät villiyrtit? Entä miksi niitä kannattaa kerätä?

Kurssilla Diplomi- fytoterapeutti Reeta Rouhiainen
antaa opastuksen villiyrttien maailmaan sekä
vinkkejä niiden käyttömahdollisuuksista.
Kierroksen päätteeksi saamme yrttimaistiaisia
Kesäkahvila Lempin tiloissa

Kurssin osoite: Sahantie 26 (Harvaluodon vanha koulu), 21500 Piikkiö.

Tilaisuudessa noudatetaan korona-ohjeistuksia (Tilaisuus siirretään, jos kokoontumisrajoitukset ovat voimassa). Varustaudu lisäksi sään mukaisesti!

Tilaisuuden järjestävät Leader Varsin Hyvän EkoTeko-hanke, Kesäkahvila Lempi sekä 4H:n Kimppakalaasit-hanke.

Kurssi on maksuton.
Ilmoittautumiset 31.5 mennessä Mia Peltola: info@luoto-tuotteet.fi 

Ilmoittautuessasi kerro kumpaan ryhmään olet tulossa, paikkoja rajoitettu määrä.