Hankkeet

Perhelinja – apua ja tukea lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Turun 4H on mukana Järjestöt on the Road -hankkeen Perhelinjassa, osatoteuttajana.

Perhelinja on maksutonta palvelua,joka on tarkoitettu kenelle tahansa lapselle, nuorelle, äidille, isälle tai vaikka isovanhemmalle, jolla on perheeseen liittyviä haasteita tai joka on huolissaan läheisensä hyvinvoinnista.

Elämässä  voi olla yksinäisyyttä, kiusaamista, sairastumisia, ero tai muita perheen sisäisiä ongelmia. Silloin saatamme joutua eksyksiin. Apua voi olla vaikea pyytää ystäviltä, vanhemmilta tai tuttavilta tai aina ei edes tiedä mistä apua hakisi.

Perhelinjan kautta alueille jalkautuu erilaisia teemallisia tapahtumia, ryhmiä ja tilaisuuksia, joihin on kaikilla vapaa pääsy. Meille voit tulla myös juttelemaan luottamuksellisesti isosta tai pienestä asiasta avoimille neuvontapysäkeille tai muuten sovitusti. Mietitään yhdessä, miten voisit päästä asiassasi eteenpäin.

Lue lisää: https://vslj.fi/perhelinja/

NUORTEN TYÖLLISTÄMISHANKE - TYÖTAITOJA TULEVAISUUTEEN
#työtaitojatulevaisuuteen

Työtaitoja Tulevaisuuteen -kehittämishankkeen tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuuksia työelämätaitojen lisäämiseen sekä näiden taitojen hyödyntämiseen ja kokeilemiseen työelämässä. Hankkeessa luodaan nuorten ja työnantajien kohtaamiseen ja verkostoitumiseen uudenlaisia sähköisiä verkkoja hyödyntäviä toimintamalleja, joita jatkossa käytetään ja kehitetään yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Nuorille tarjotaan mahdollisuuksia kesä- tai muihin töihin, joissa nuoret voivat kokeilla hankkimiaan taitoja käytännössä. Työelämäkursseja kehitetään osallistujien tarpeiden mukaan. Hankkeella edistetään nuorten työelämävalmiuksia ja tarjotaan heille mahdollisuus verkostoitua työelämässä. Lue lisää...