Hankkeet

Turun 4H-yhdistys osallistuu hankkeisiin, jotka tukevat ja edistävät 4H:n arvoja. Turun 4H tukee lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämänhallintaa sekä on mukana ympäristöteoissa ja kansainvälistä yhteistyötä edistävissä hankkeissa.

Perhelinja – apua ja tukea lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Turun 4H on mukana Järjestöt on the Road -hankkeen Perhelinjassa, osatoteuttajana.

Perhelinja on maksutonta palvelua,joka on tarkoitettu kenelle tahansa lapselle, nuorelle, äidille, isälle tai vaikka isovanhemmalle, jolla on perheeseen liittyviä haasteita tai joka on huolissaan läheisensä hyvinvoinnista.

Elämässä  voi olla yksinäisyyttä, kiusaamista, sairastumisia, ero tai muita perheen sisäisiä ongelmia. Silloin saatamme joutua eksyksiin. Apua voi olla vaikea pyytää ystäviltä, vanhemmilta tai tuttavilta tai aina ei edes tiedä mistä apua hakisi.

Perhelinjan kautta alueille jalkautuu erilaisia teemallisia tapahtumia, ryhmiä ja tilaisuuksia, joihin on kaikilla vapaa pääsy. Meille voit tulla myös juttelemaan luottamuksellisesti isosta tai pienestä asiasta avoimille neuvontapysäkeille tai muuten sovitusti. Mietitään yhdessä, miten voisit päästä asiassasi eteenpäin.

Lue lisää: https://vslj.fi/perhelinja/

Kansainvälinen nuorisotyö - Village Feast Kimppa-kalaasit

Villiruokaa Tippsundissa (kuva Nina Soini)