Ruokakoulu

Ruokakoulu on ruokaan liittyvää tekemistä, kokemuksia ja elämyksiä sekä virkistäviä liikuntatuokioita. Lapsille tarjotaan mahdollisuus kokea ruokailoa kaikin aistein ja nauttia liikunnan riemusta. Ruokakoulun leiripäivään kuuluu lasten itsensä valmistama aamiainen, lounas ja välipala, liikuntaa sekä oppimistuokioita hyvän ravitsemuksen ja liikunnan merkityksestä. Lisäksi leirin ohjelmaan kuuluu maatilavierailu sekä ja päätöspäivällinen, joille myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita.

Ohjaajina toimivat Sarit

Turun Ruokakoulu 8 - 12-vuotiaille, päiväleiri + perhepäivällinen, 14.6. - 18.6

Ruokakoulu on ruokaan liittyvää tekemistä, kokemuksia ja elämyksiä. Lisäksi leirin ohjelmaan kuuluu maatilavierailu sekä perhepäivällinen, jolle myös lasten vanhemmat ovat tervetulleita.

Jokaiseen Ruokakoulun leiripäivään kuuluu lasten itsensä valmistama aamiainen, lounas ja välipala, liikuntaa sekä oppimistuokioita hyvän ravitsemuksen ja liikunnan merkityksestä. 

- Halinen, Huudi. Hinta 70 €/vko                                                               (perhepäivällinen 10 €/hlö, 5 €/alle 12 v.) ILMOITTAUDU