Töitä

Kesätöitä?  Kerhonohjaajaksi?  Tai ehkä jopa Yrittäjäksi?


Oletko rahan tai tekemisen puutteessa? 4H:lla voit tehdä itsellesi mielekästä puuhaa ja vielä ansaita samalla. Mikäli et löydä meiltä itsellesi sopivaa työtä, voit aina perustaa oman 4H yrityksen yritys-ohjaajan avustuksella!

Kuva: Kaarlo Karjalainen

Ysit töihin -toiminta

4H-järjestön Ysit töihin -toiminnassa parannetaan nuorten talous-, yrittäjyys- ja työelämätaitoja tarjoamalla nuorille valmennusta ja koulutusta. Tavoitteena on työllistää nuoria vähintään kahden viikon ajaksi 9. luokan jälkeisenä kesänä. Nuori voi myös työllistää itsensä 4H-yrittäjänä. Lue lisää!

Haetaan:

NUORISOTYÖN KOORDINAATTORI

Turun 4H-yhdistykseen 1.3. – 31.12.2021, mahdollisuus jatkaa vuoden 2023 loppuun. 

Tehtävät mm.

Tyttöjen toiminnan kehittäminen Halinen-Nummenpakka-Kuuvuori -alueella

Nuorisotyö: mm. nuorisotilatoiminta, kurssit ja hankkeet

Työaika vähintään 20 tuntia viikko, oman kiinnostuksen mukaan enemmän. Työaika sijoittuu pääasiassa 9–18 välille, satunnaisesti voi olla ilta- ja viikonlopputyötä. 

Palkka neuvonta-alan TES

Koulutus soveltuva korkeakoulututkinto esim. sosionomi, yhteisöpedagogi tai alempi tutkinto + riittävä kokemus. 

Eduksi on kokemus ja/tai opinnot monikulttuurisesta työstä, jokin oma kiinnostus ja taito esimerkiksi liikunta, kädentaito- ja taideaineet, musiikki, teatteri ym. 

Tehtävässä auttaa joustavuus ja kyky siirtyä tehtävästä toiseen, ryhmänohjaustaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn, kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä, innostus kehittää omaa työtään ja viestintätaitojaan sekä yhteistyötaidot.

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen sähköpostilla turku@4h.fi

21.2 mennessä

KERHONOHJAAJA

Kerhonohjaajia kaivataan Turun ja Ruskon iltapäivä ja -iltakerhoihin.

Kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta meiltä saat myös koulutuksen kerhonohjaamiseen. Kerro hakemuksessa mitä erityistaitoja / harrastuksia sinulla on esim. kuvataide, liikunta, musiikki jne. Tarvetta olisi tällä hetkellä kuvataide- ja liikuntakerhoihin, mutta kaikki hakemukset huomioidaan, joten kerro rohkeasti omista vahvuuksistasi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus liitteineen sähköpostilla turku@4h.fi 

21.2 mennessä.