Menneet hankkeet

TASO – Tavoitteena sopimuksellisuus

 

Tavoitteena sopimuksellisuus –hanke on neljän 4H-yhdistyksen (Lieto, Turku, Paimio-Sauvo, Masku-Rusko-Vahto) yhteinen hanke, jota hallinnoi Liedon 4H-yhdistys. Hanke on alkanut 18.3.2008 ja kestää helmikuun loppuun 2013. Toiminta-alueena ovat Masku (Askainen, Lemu), Rusko (Vahto), Nousiainen, Lieto, Paimio, Sauvo ja Turun pohjoisosat. Hankkeen tavoitteena on tuoda Turun lähialueen kuntiin palvelusopimusmalli, jolla pyritään paikallisista tarpeista lähtien täyttämään alueen palvelutarpeita. Hankkeelle on haettu rahoitusta Varsin Hyvä ry:n kautta ja sen on myöntänyt Varsinais-Suomen ELY-keskus. Lue lisää...

Koulu keskellä korttelia


 Turun ammattikorkeakoulun Koulu keskellä korttelia -tutkimushanke on osa ARA:n Asuinalueiden kehittämisohjelmaa. Hanke kohdistuu Pansio-Pernon alueeseen Turun kaupungissa.

Hanke tutkii koulun roolia asuinalueen kehittämisessä ja yhteisöllisyyden edistämisessä. Millä keinoin koulusta voisi muodostua asukkaiden yhteinen kohtauspaikka?

Hanke tutkii myös kaupunkiviljelyn soveltuvuutta asukkaiden osallistuttamisessa Pansio-Pernossa. Tarkoituksena on luoda yhteinen, puutarhamainen kohtauspaikka asukkaille.

Vaikka hanke onkin tutkimushanke, pyritään sen aikana konkreettiseen toimintaan, johon Pansio-Pernon asukkaat ovat tervetulleita mukaan! Lue lisää...