Osaava kerhonohjaaja- koulutus

Jos täytät tänä vuonna vähintään 13-vuotta ja olet innostunut kerhonohjaajan tehtävistä, olet tervetullut kurssille. Ehkä sinulla on jo oma kerho, jonka ohjaamiseen tarvitset vielä lisää oppia tai olet aloittamassa uutta kerhoa yksin tai kaverin kanssa.

12. -13.3. 2021 Osaava kerhonohjaaja-koulutus koostuu kahdesta osasta: ennakko-tehtävistä ja kurssipäivistä. Kun olet suorittanut nämä molemmat, saat kerhonohjaajatodistuksen.

Ennakkotehtävät:

• Ota selvää ja kirjoita muistiin: 4H-järjestö, organisaatio, 4H:n arvot ja tavoitteet, jäsenkortti ja sen edut. Varaudu esittelemään jotakin em. osa-alueista ryhmätyönä. Apuna voit käyttää kotisivuja www.4h.fi, 4H-passia ym.

• Keksi, etsi tai hae (yksin tai parin kanssa) 2-3 kivaa leikkiä, jotka toteutat kurssilla. Leikki voi olla suunniteltu tutustumiseen, energian purkamiseen, keskittymiskyvyn parantamiseen tms.

• Mieti millaisia ongelmatilanteita sinulle voi kerhossa tulla eteen tai on jo tullut. Kirjoita tilanteet ylös ja kerro, miten ongelmista selvisit – tai miten ratkaisisit ongelman itse. Voit myös laatia ennalta kerhon ongelmatilanteisiin liittyviä kysymyksiä, joihin mietimme kurssilla yhdessä eri ratkaisuvaihtoehtoja.

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella. Saat Zoom-linkin ja muut lisätiedot s-postitse noin viikko ennen kurssia!

Kurssi on 4H-kerhonohjaaja toimintaan sitoutuville ilmainen. Muille 35€. Lisätiedot: saija.ojansuu@4h.fi

Tähdelliset kohdat ovat pakollisia.