Huudi Halinen

Markus ja Tommi Huudilla (kuva: Nina Soini)

Huudi on Halisten, Nummen ja Kuuvuoren alueen nuorisotila, minne ovat tervetulleita kaikki nuoret muiltakin alueilta. Huudi sijaitsee Halisten keskustassa (Gregorius IX tie 8). 

Ehtona nuorisotilan käyttämiselle on voimassaoleva nuorisokortti. Jos korttia ei ole tai se ei ole voimassa, asian voi hoitaa Huudilla aukioloaikoina. Uutta korttia varten ota mukaan kaksi "passikuvaa" itsestäsi.

Huudilla ohjaajina toimivat Tommi, Markus, Katja ja Jenna sekä toisinaan muut 4H:n osaavat ihmiset.

Nukin vastaavana toimii Tommi Koskinen

Huudin väen tavoittaa:

huudi.halinen@4h.fi


040 087 6740 (Nukin vastaava)


IG: quhan_nuoret

HUUDIN KEVÄT 2021

Nuokkari auki 8.1 alkaen:

MA KE  ja PE:

Pikkunuokkari klo 14 - 17

Isonuokkari klo 17 - 20

TO: Tyttöjen nuki 15-18

Toimintaa Huudilla

HUOM! Tällä hetkellä voimme ottaa max 10 nuorta samaan aikaan sisälle.

Tulethan vain terveenä, ja huolehdit käsihygieniasta.

Pidetään 2 m:n turvavälejä toisiimme!


Maanantaisin pikkunuki sään salliessa Halisten koulun pihalla!

Perjantaina jalkaudumme alueelle sekä pidämme taloa auki.


1.4. - 15.5. Huudin seinällä on puuttuva palanen - täyttäisitkö sä sen? Kilpailu kaikille Halisten alueen 9-18-vuotiaille nuorille! 

Haussa 2 teosta, jotka asetetaan nyt tyhjiin kehyksiin ja ripustetaan Huudin pikkuhuoneen seinälle. Teosten aiheena tulee olla HUUDI ja/tai Halisten alueen nuoriso muutoin.
Teos voi olla esim. valokuva, valokuvakollaasi, piirros, maalaus, kangastilkkutyö tai ihan mikä tahansa. Toteutustavan ainoa ehto on, että saamme teoksen kehystettyä seinälle. Käytä siis vapaasti luovuutta! Huomioithan teoksessa hyvät tavat sekä Huudin säännöt - tai sensuuri iskee!

Toisen kehystettävän teoksen eli ”voittajan” valitsee Huudin kävijät äänestyksellä ja toisen arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu Huudin työntekijöistä. 
Kilpailuaika on 1.4.-15.5.2021. Toimita valmis työ/teos Huudille sen aukioloaikoina. Teos voi myös olla digitaalisessa muodossa, kunhan sen voi tulostaa ulos (esim. valokuva). Lähetä teos siinä tapauksessa Huudin sähköpostiin.

Teoksen äänestykset toteutetaan toukokuun loppuun mennessä ja teokset valitaan kesäkuun alussa. Itse seinälle ripustaminen tapahtuu syyskauden alussa. Mikäli kilpailutöitä tulee runsaasti, järjestää HUUDI niistä kaikista erillisen taidenäyttelyn. Onnea ja luovuutta kilpailuun kaikille!