Martin kuviskerho


Paikka ja aika:

Heidekenin Lastentalo, Sepänkatu 3. Keskiviikkoisin  Klo 17- 18 .30

Kerhossa kokeillaan erilaisia piirustus- ja maalaustekniikoita mm. hiili-, lyijykynä-, manga- ja tussipiirrosteknikkaa, sekä maalataan vesivärein ja akryylimaaleilla ja lisäksi tehdään lasten toiveiden mukaisia töitä. 7-13v.

Kerhomaksuna toimii 4H-yhdistyksen jäsenmaksu 40€/lukuvuosi. Jäsenyyden lisäksi peritään 10€ materiaalimaksu/lukukausi. Jäsenmaksu / kerhomaksu tulee kirjepostina kotiin. Materiaalimaksun voi tuoda kerhoon tai maksaa tilille ja tuoda kuvan kuitista ohjaajalle. Turun 4H-yhdistys: FI82 5316 0840 0106 39, viitteeksi: Martin kuvis ja kerholaisen nimi.

Jäsenmaksuun sisältyy kattava tapaturmavakuutus kaikkiin 4H:n toimintaan. Jäsenyys ei velvoita mihinkään. Jäsenyys on voimassa yhden vuoden kerrallaan. Jäsenlasku tulee postissa 1-6 viikon kuluttua jäseneksi liittymisestä. Suosittelemme jäsenyyttä. 

Kerhonohjaaja: Jessica

Kuviskerhoon ilmoittautuminen:

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Lapsi on 4H:n jäsen
Hyväksyn, että lapsesta 4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Lapsi esitetään julkaisuissa aina myönteisessä valossa.
Numeroni saa laittaa kerhon Whatsapp-ryhmään, jonka tarkoituksena on tiedottaa kerhon asioista.