Halisten Kuvis- ja kädentaitokerho

KEVÄT: 17.1 - 9.5  Kerho ei kokoonnu viikolla 8

Kerhossa on tilaa!

Huudilla tiistaisin klo 17-18:30

Gregorius IX tie 8

Kerhossa kokeillaan kuvataiteen ja käsityön eri tekniikoita kerholaisten toiveita kuunnellen. Maalataan, piirretään, askarrellaan ja tehdään erilaisia kädentaitotehtäviä. Kerho on tarkoitettu 7-12-vuotiaille. Kerhossa voi käydä 2 kertaa kokeilemassa ilman sitoutumista.

Ohjaaja: Jessica / Nina

Maksu: 4H-jäsenyys tai 35€ (+ tarvikemaksu 10€ / lukukausi). Jäsenmaksu / kerhomaksu tulee kirjepostina kotiin. Materiaalimaksun voi tuoda kerhoon tai maksaa tilille ja tuoda kuvan kuitista ohjaajalle. Turun 4H-yhdistys: FI82 5316 0840 0106 39, viitteeksi: Halisten kuvis ja kerholaisen nimi.

Jäsenmaksuun sisältyy kattava tapaturmavakuutus kaikkiin 4H:n toimintaan. Jäsenyys ei velvoita mihinkään. Jäsenyys on voimassa yhden vuoden kerrallaan. Jäsenlasku tulee postissa 1-6 viikon kuluttua jäseneksi liittymisestä. Suosittelemme jäsenyyttä. 

Syksyn värejä maalaten ja lehdillä painaen.

Ilmoittaudu lomakkeella:

Huom! Tällä lomakkeella ei voi liittyä jäseneksi.

Tähdellä merkityt kohdat pakollisia.

Lapsi on 4H:n jäsen
Hyväksyn, että lapsesta 4H-tilaisuuksissa otettuja kuvia ja tallenteita saa käyttää 4H-julkaisuissa, www-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Lapsi esitetään julkaisuissa aina myönteisessä valossa.
Numeroni saa laittaa kerhon Whatsapp-ryhmään, jonka tarkoitus on kerhoasioista tiedottaminen.