Kesätyösetelit

Hakuaika:14.2-13.4.2022.

Turun kaupungin kesätyösetelit on tarkoitettu turkulaisille nuorille, jotka ovat syntyneet 2004–2007. Kesätyöseteli on 310 euron arvoinen tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin. Setelit jaetaan sovittuna olevaa kesätyöpaikkaa vastaan eikä niihin voi tehdä ennakkovarauksia. 

Ohjeet nuorelle

Voit käyttää kesätyösetelin työhön, joka ajoittuu ajalle 1.5.–31.8.2022 vähintään 10 päiväksi. Kesätyösetelin voi saada vain turkulainen nuori, mutta kesätyöpaikan ei tarvitse sijaita Turussa. Tukena työnhaussa voi käyttää kesätyösetelin esitettä (pdf), jossa on tietoa työantajalle.

  1. Hae itsenäisesti mieleistäsi kesätyötä yrityksestä, yhdistyksestä, järjestöstä, seurakunnasta tai säätiöstä. Seteliä ei voi käyttää työllistymiseen Turun tai muun kaupungin toimipisteeseen, valtiolle eikä työllistymiseen yksityiselle henkilölle.
  2. Kun olet löytänyt kesätyöpaikan, selvitä työnantajan kanssa, haluaako hän hyödyntää kesätyöseteliä.
  3. Täytä työnantajan kanssa esitietolomake (pdf). 
  4. Setelin noutamista varten varaa tapaamisaika Työpisteeseen sähköpostitse rosa-liina.raisanen@turku.fi tai puhelimitse 040 6537 669.
  5. Ota tapaamiseen mukaan täytetty esitietolomake (pdf) ja kuvallinen henkilöllisyystodistus iän tarkistamista varten. Jos kaikki on kunnossa, saat kesätyösetelin Työpisteestä. Työpiste sijaitsee osoitteessa Käsityöläiskatu 10, 20100 Turku. Seteleiden nouto on mahdollista arkisin klo 8.30–16.00.  
  6. Tee työnantajan kanssa kirjallinen työsopimus.
  7. Kun aloitat kesätyöt, toimita työnantajalle verokorttisi ja tilinumerosi.


Tästä lisätietoihin Turun kaupungin kesätyösetelisivulle.