Kesätyöt ja Helppi 2022

Rekry 2022 julkaistu! Vinkki: Voit ladata valmiin CV:n eli ansioluettelo-sekä työhakemuspohjan seuraavasta linkistä 4H Akatemia 

Kesätyöt 2022!


  • Haemme päiväleiriohjaajia sekä leiriapulaisia kesän teemaleireille. Teemoina leireillä mm. ruokakasvatus, liikunta, keskiaika, eläimet ja taide. Leirit ovat viiden päivän pituisia päiväleirejä, eli eivät sisällä yöpymisiä. Kesätöiden pituus oman kiinnostuksen mukaan, eli voit työskennellä useammalla leirillä. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä. Oleellista on iloinen asenne ja jokin oma taito esim. liikunta, laulu, käsityö.  Hakijan on oltava vähintään 15-vuotias nuori.
  • Haemme puutarha-ja peltotyöntekijöitä kahden viikon työsuhteeseen. Ajankohta oman aikataulun mukaan. Työ tehdään suurimmaksi osaksi viljelypalstoilla.  Työ on raskasta, joten vaatii hyvää kuntoa. Hakijan on oltava vähintään 15-vuotias nuori.
  • Haemme 4H:n lannoitussäkkikeräyspisteille Isosuolle ja Vahdolle lannoitussäkkivastaavaa. Työntekijä järjestää ja laskee paikalle tuodut säkit, sekä vastaa pisteen siisteydestä. Työ on kesäkuun aikana. Hakijalla on oltava mahdollisuus kulkemiseen esim. mopo tai auto. Hakijan on oltava vähintään 16-vuotias nuori.

Työpaikkojen palkat ovat alan TESin mukaisia. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen, sekä tiedustelut, voi lähettää turku(at)4h.fi

Huom. Kesätyöpaikkoja julkaistaan lisää pitkin kevättä!

Tsekkaa seuraavasta linkistä Keskon nuorille suunnatuista työpaikoista:

Tutustu työelämään ja tienaa (kesko.fi)


TUTUSTU TYÖELÄMÄÄN JA TIENAA -HARJOITTELU

20.12.2021

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu on Kaupan liiton ja PAM:n tukema kesäharjoittelujakso, joka on tarkoitettu peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, VALMA- ja TELMA- koulutuksiin osallistujille ja lukiolaisille (ei ylioppilaiksi valmistuneille), jotka eivät aikaisemmin ole olleet työssä kaupan alalla lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia tutustumisjaksoja. Vuosittain noin 650 Tutustu ja tienaa -nuorta tutustui kaupan töihin K-ryhmässä.

Huom! Päivitämme tiedon vuoden 2022 Tutustu ja tienaa -harjoittelun yksityiskohdista tälle sivulle niiden valmistuttua. 

Vuonna 2021 harjoittelun kesto on kaksi viikkoa (10 työpäivää) ja se voidaan sijoittaa 1.6.-31.8.2021 väliselle ajalle. Työaika on maksimissaan 6h päivässä ja se sijoittuu ma-pe kello 8-18 välille.

Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 375 €.

Tutustu ja tienaa -paikkaa kannattaa käydä kysymässä vaikka oman kotisi lähellä olevasta K-kaupasta. Siellä toimii kauppiasyrittäjä, joka päättää, pystyykö hän ottamaan Tutustu ja tienaa -nuoria sillä hetkellä kauppaansa.

Kun menet kauppaan, ota mukaan työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja jossa on kerrottu yhteystietosi. Muista myös positiivinen ja oma-aloitteinen asenne. 

Tsemppiä kesäharjoittelupaikan etsimiseen!

K-ryhmässä tämän mallin ehdot koskevat toimipisteitä, joita koskee kaupan alan työehtosopimus. Esimerkiksi K-Autossa käytössä on autoalan työehtosopimuksen mukainen malli.