Turun 4H-yhdistys

4H:n strategiassa 2020–2022 nostamme keskiöön lapset ja nuoret sekä heidän kasvunsa kestävään elämäntapaan, työhön ja yrittäjyyteen. Uusi strategia onkin nimeltään Kestävää kasvua tekemällä oppien.

4H antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden löytää omat vahvuutensa tekemällä oppien. Luomme harrastuksen kautta turvallisen ja vastuullisen polun aktiiviseen ja kestävään elämäntapaan, työelämään ja yrittäjyyteen. Toimimme sen puolesta, ettei yksikään lapsi tai nuori jäisi syrjään yhteiskunnasta.

Koiranhoitokurssi huhtikuussa!Haluaisitko kivan harrastuksen koirien parissa, josta voit tienata samalla rahaa? Tule koiranhoitokurssille, jonka jälkeen pääset tekemään asiakastyötä koirien hoitajana. Lue lisää!

Liity jäseneksi

Liittymällä jäseneksi voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan omassa 4H-yhdistyksessäsi. Eri puolilla Suomea olevat yhdistykset järjestävät harrastustoimintaa 6–28-vuotiaille lapsille ja nuorille.

KUUKAUDEN 4H-TÄHTI

Tommin tie 4H:n hommiin alkoi keväällä 2018 huomattuaan vuosikurssin facessa ilmoituksen, että Ruskon nuokkarille kaivataan sijaista yhdeksi kerraksi. Tuo yksi kerta toi lisää vuoroja Ruskolle ja Maskuun. Lisäksi Tommia on työllistänyt 4H:n kerhot ja Ajokortti työelämään- koulutukset koululaisille. Nykyään jo valmistuneena yhteisöpe-dagogina Tommin voi bongata Turun Halisten nuorisotilalta, jossa hän toimii nykyään vastaavana ohjaajana. 

“Pidän siitä, miten nuorten kanssa työskentely pakottaa omaa mieltä pysymään vastaanottavaisena, nöyränä ja alati oppivana. Nuoret opettavat meitä muutoin herkästi jämähtämiseen taipuvaisia käpyjä näkemään ajankohtaisia ilmiöitä tuorein katsein.”

Yksivuotisten viljelypalstojen vuokraus alkaa vko 12 !

Monivuotisten viljelypalstojen sopimukset uusiksi!

Kaikille monivuotisten palstojen viljelijöille tehdään vuoden 2020 loppuun mennessä kirjalliset sopimukset! Katso lisää täältä

Turun 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa!

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lastenhoitoon tai tekemään erilaisia pihatöitä. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lisätietoja:  040-836 0837 / EijaSuomen 4H-liiton uutisia: