4H-yritys

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kiinnostaako 4H-yrittäjyys?

4H-yritys on helppo ja turvallinen tapa kokeilla sopiiko yrittäjyys juuri sinulle. 4H-yritys perustaminen tapahtuu helposti ja ohjatusti ja ennen yrityksen perustamista yritysohjaaja kertoo tärkeimmät pointit yrityksen pyörittämisestä. Yritysideat ovat aina yrittäjien omia, ja ne voivat olla aina siivoamisesta ja vanhusten avustamisesta, nettisivujen suunnitteluun ja vaatteiden valmistamiseen, Päätös on sinun. Ja jos yrittäjyys kiinnostaa, mutta yritysidea ontuu, voi yritysohjaaja auttaa siinäkin. 4H-yritys on harrastus jossa edetään omalla tahdilla, ja voidaan myös tienata rahaa.

Jos 4H-yrittäminen kiinnostaa, niin otathan yhteyttä:

nina.soini@4h.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Turun 4H-yhdistys

Mitä 4H-yritys tarkoittaa?

  • 4H-yritys on Suomen 4H-liiton malli nuorten pienimuotoiseen yrittäjyyteen. 4H-yrittäjät ovat 13 – 28 -vuotiaita paikallisen 4H-yhdistyksen jäseniä, yrityksen vuosittainen liikevaihto on 50 – 7000 euroa. 4H-yritysten keskimääräinen myynti on noin 1200 euroa vuodessa.
  • 4H-yrittäjyys on pienimuotoista, sivutoimista ja usein myös kausiluonteista. Kyseessä on harrastus, jossa voi kokeilla yrittäjänä toimimista ja samalla saada ansioita. 4H-yrittäjänä nuori kerryttää kokemusta ja osaamista, jotka lisäävät hänen mahdollisuuksiaan työllistyä jatkossa.
  • 4H-yritys ei ole ansiotyötä eikä elinkeino. 4H-yrittäjänä toimiminen ei työllistä päätoimisesti eikä yrittäjyyden työmäärä vastaa päätoimista työskentelyä. 4H-yrittäjänä toimiminen ei ole este sille, että olisi työmarkkinoiden käytettävissä.

Cash n´Jeti -mobiilipeli kannustaa nuoria yrittäjyyteen.

Lue lisää täältä!