Eläimellistä menoa -päiväleiri 30.7.-3.8.2018, Turku

Eläinaiheinen päiväleiri päivittäin vaihtuvalla teemalla. Leiripäivät alkavat aamuisin klo 9:00 ja päättyvät klo 15:00. Kokoontumispaikkana aamuisin on Turun pääkirjaston edessä (sivulla missä on parkkipaikka) ja paluu leiripäivän päättyessä myös samaan paikkaan.

Lapsella tulee olla mukanaan sään- ja puuhailun kestävät varusteet, sekä vettä janojuomaksi. Lapsi voi ottaa myös pientä evästä mukaan. Leiri toteutuu, vaikka sää olisi sateinen. Pakkaattehan siis leirireppuun tarpeen niin vaatiessa myös sadevaatteet

MUISTAKAA VARUSTAUTUA PÄÄHINEELLÄ JA JUOMAA JA EVÄSTÄ TOSIAAN KANNATTAA EHKÄ OLLA HIUKAN MUKANA. LOUNAS MIKÄ ON LEIRIPÄIVÄN PUOLESSA VÄLISSÄ SAATTAA OLLA KYLMÄ LOUNAS, MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN YRITÄMME TARJOTA LÄMMINTÄ LOUNASTA.

Leiriohjelma:

Ma: Koirapäivä
Koiramaista puuhaa ja koiriin tutustumista. Aamulla lähdemme Samppalinnan puistoon, jossa saamme tutustua koiraan ja dogsitteriin. Iltapäivällä luvassa muuta koiramaista puuhaa.

Ti: Heppapäivä Maskun Pakaisilla

Leiripäivä sisältää eläinten hoitoa ja talutusratsastusta. Bussi vie meidät Maskuun heppatilalle, jossa saadaan viettää eläintäyteistä päivää.

Ke: Kissapäivä
Villejä kissamaisia tilanteita, vierailu kissakotiin.

To: Kalapäivä Halistenkoskella

Pe: Ötökkäsafari Ruissalossa, retki 

Torstai ja perjantai retkillä käytämme julkista liikennettä.

 

Leiri on tarkoitettu 7 - 13 vuotiaille lapsille.

Leiripäivän hinta:
4H-yhdistyksen jäsenet: 12 euroa/päivä 
Ei-jäsenet: 15 euroa/päivä
Hinta sisältää mahdolliset pääsymaksut, matkat ja piknik-lounaan.

Tiedustelut:
p. 050-522 0651
turku@4h.fi
masku-rusko-vahto@4h.fi
naantali@4h.fi