Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen Kivakesä-toimintaan

Lapset voivat osallistua päiväleirien ja päiväretkien kohdalla joko yhtenä, tai useampana päivänä. Ruokakoulut ovat poikkeus, koska ohjelmasisältö vaatii koko viikon läsnäolon. Kirjoita allaolevaan kenttään päivät, joina lapsesi osallistuu päiväleireihin - paitsi jos hän osallistuu jokaisena päivänä. Silloin yllä oleva ilmoittautumisrasti riittää.

Linnanmäen retkeen ilmoittaudutaan 

https://www.lyyti.fi/reg/kkkretkilinnanmaki2019

 

Jos lapsi osallistuu useampaan tapahtumaan valikoituina päivinä, ole hyvä ja erottele osallistumispäivätiedot ja toiminnan nimi selkeästi alla olevaan kenttään.

HUOM: jos valitset ilmoittaessasi lapsen pelkällä rastilla (yllä), oletamme että hän osallistuu jokaisena päivänä siinä toiminnassa.

 

Tervetuloa viettämään riemukas leirikesä 4H:n leireille! :)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Otamme leirille ilmoittautuneisiin yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian, jolloin varmistamme lapsen saaneen leiripaikan tai jos on täyttä. Tarjolla on kunkin leirin kohdalla myös muutama jonotuspaikka. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pyrimme parhaamme mukaan lisäämään lomakkeelle viipymättä tiedon leirin täyttymisestä, kun kaikki leiripaikat ovat varattuja! 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.