4H-lastenhoito ja kotipalvelu

Tarvitsetko lastenhoitajaa tai kotiapua?


4H:n reippaat nuoret auttavat asiakkaita lastenhoidossa/lastenjuhlissa, siivouksessa, sekä erilaisissa pihatöissä, kuten nurmikon leikkuussa ja lumitöissä. Nuori käyttää työtä tehdessään työntilaajan työvälineitä ja laitteita.

Lastenhoitajat ovat koulutettuja ja vastuullisia nuoria, jotka hallitsevat lastenhoidon taaperoikäisestä kouluikäiseen. Kokemusta löytyy usein myös kerhonohjauksesta, joten hauska tekeminen ei lopu kesken! 


Tuntiveloitus on työtehtävistä ja nuorten määrästä riippuen 25,00 euroa/tunti. Hintaan lisätään laskutuslisä 1,50€/lasku. Hinta sisältää alv:n 24 %.

4H-yhdistys laskuttaa asiakasta työn valmistuttua, maksaa nuoren palkan ja hoitaa kaikki työnantajan velvoitteet asiakkaan puolesta. Tarjoamamme palvelu on kotitalousvähennyskelpoista. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät täältä.

Kysy lisää lastenhoito- ja kotipalveluistamme soittamalla numeroon: 040 836 0837.

Turun 4H-yhdistys on mukana Helppi-palvelussa!

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lastenhoitoon tai tekemään erilaisia pihatöitä. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

Lisätietoja:  040 836 0837 / Leena