Kesätyöt 2017

Vuoden 2017 kesätyöhaku on päättynyt.
 


 

Turun 4H-yhdistys hakee kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin kesäksi 2017:

 

Kuusi avustavaa päiväleiriohjaajaa ajalle 5.6 - 11.8. Leirit ovat päivittäin 9-15. Voit olla töissä koko kesän tai lyhyempiä jaksoja, vähimmäisaika viikko.

 

Leirien teemoja ovat: ratsastus ja hevostenhoito, teatteri ( 50 -luvun roolit), leikit- ja liikunta, taide ja puutarhanhoito sekä ruokakasvatus ja eläimet. Leirit ovat Turussa ja ympäristökunnissa. Toiveena vähintään 15-vuoden ikä ja kiinnostus ohjaamiseen. Mukavaa olisi, että sinulla olisi jokin erityistaito esimerkiksi harrastusten kautta. Palkkaus neuvonta-ala (kesätyöntekijät)

 

Kaksi leiriapulaista kesäleireille kesäkuun viimeiselle ja elokuun ensimmäiselle viikolle. Toiveet kuten edellä. Ota huomioon, että leirit ovat yönylileirejä, joten valvontavuoroja on myös yöllä. Leiripaikat ovat Marjaniemi Sauvossa ja Tippsund Taivassalossa.

 

Kaksi Lannoite- ja siemensäkkikeräyksen hoitajaa. Keräyspisteet sijaitsevat Raisiossa, Vahdolla ja Paattisilla. Vähintään moponkäyttömahdollisuus pakollinen.

 

Kahvilatyöntekijät (2 kpl) Kankaisten kartanon kesäkahvilaan heinäkuun 1. – elokuun 13 välisen ajan viikonlopuiksi (10 – 16) Toivomme vähintään 16 vuoden ikää ja kiinnostusta kahvila- ja leivontatyöhön.

 

Haemme myös jatkuvasti kerhonohjaajia ja kotisiivoustyöntekijöitä sekä lastenhoitajia. Jos olet kiinnostunut tehtävistä, koulutamme työhön. Työt ovat ympärivuotisia tuntitöitä.

 

Työhakemukset sähköpostilla osoitteeseen turku@4h.fi 15.4.2017 mennessä